Verzorgingsproducten zijn bedoeld om het welzijn van uw paard te verbeteren en om hem in goede conditie te houden. Deze producten kunnen dagelijks worden gebruikt voor hoef verzorging, in het seizoen tegen vliegen, of periodiek voor de voedingssupplementen - voor trainings beheer naar de activiteit van uw paard.
Het ABC van paardenverzorging is hoefvezorging. Dit bestaat uit het toepassen van de juiste producten om de hoeven sterk te houden en goed te laten groeien. Als uw paard hard heeft gewerkt, kunt u koelende balms of klei op zijn benen smeren om hem te helpen te herstellen van de training.
Om verzorging gemakkelijk te maken bieden wij een serie van conditioners aan¸ die in combinatie met onze shampoos tijdens de zomer- verzorging sneller en efficiënter maken.

U moet er ook aan denken de omgeving van uw paard schoon te houden en zijn stal regelmatig te desinfecteren.
Paardrijden is waarschijnlijk de meest viesmakende sport voor uw uitrusting: zand, modder… alle een aanslag op uw leerwerk. Daarom moet het regelmatig worden schoongemaakt in de volgende volgorde: schoonmaken met glycerine zeep en insmeren met voedende balm of olie. Onze erg efficiënte 2 in 1 producten zijn een goed alternatief maar het regelmatig grondig reinigen van het leer is de beste garantie voor een lange levensduur.

© 2018 - 2022 Horse Paradise | sitemap | rss